Egyre valószínűbb, hogy Lionel Messi visszatér a Barcelonához. A Real Madrid korábbi játékosa szerint azonban a Barcelona BL-esélyeire ez semmilyen hatással nincs.

Lionel Messi úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Paris Saint-Germainnel, közben a klubja meg is büntette az argentint, mert engedély nélkül elutazott Szaúd-Arábiába:

A PSG felfüggesztette Messit, és már nem is hosszabbít vele

Érdekes kérdés, hogy ezekkel a lépésekkel vajon Messi vagy a klub provokálta ki a kenyértörést? Mindenesetre csúnya lett a vége.

A Barcelona a hírek szerint mindent megtesz azért, hogy története legjobb játékosa visszatérjen, és jelenleg arra van a legnagyobb esély, hogy Messi valóban újra a Barcelona futballistája lesz. A Real Madrid korábbi középpályása, Guti szerint azonban Messivel sem lesz esélye a Bajnokok Ligájában a Barcának:

„Ha Messi helyében lennék, nem térnék vissza Barcelonába. Már mindent elért ott, a mostani egy túlságosan nagy kihívás. Messivel vagy Messi nélkül, de a Barcelona nem nyeri meg a BL-t.”

Guti tehát nem térne vissza Barcelonába, ha ő lenne Messi, Messi azonban nem így gondolkodik. A hírek szerint jelenleg három opciója van az argentinnak: újra a Barcelona futballistája lesz (jelenleg ez a legvalószínűbb), Szaúd-Arábiába igazol évi 400 millió eurós fizetésért, vagy az MLS-be, az Inter Miamiba szerződik.

Ez is érdekelhet:

Messit gyalázták a dühös PSG-ultrák

A PSG-drukkerek egy része kurvaanyázással tudatta, hogy nem örülnek Messi döntésének.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában