A PSG-drukkerek egy része kurvaanyázással tudatta, hogy nem örülnek Messi döntésének.

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi úgy döntött, hogy a nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítja meg, és két szezon után távozik a PSG-től. Ráadásul meg is büntette klubja az argentint, miután Messi a PSG engedélye nélkül Szaúd-Arábiába utazott:

A PSG felfüggesztette Messit, és már nem is hosszabbít vele

Érdekes kérdés, hogy ezekkel a lépésekkel vajon Messi vagy a klub provokálta ki a kenyértörést? Mindenesetre csúnya lett a vége.

Messi és a PSG kalandja heteken belül véget ér, közel sem úgy, ahogy azt a klub drukkerei remélték, hiszen a párizsi csapat Messivel sem tudott maradandót alkotni a Bajnokok Ligájában. A drukkerek korábban már kifütyülték Messit, most még egy lépéssel tovább mentek.

A PSG-ultrák egy része a klubszékház előtt Messi, a kurva anyád! rigmusokkal fejezte ki, hogy jelenleg milyen a kapcsolata a drukkereknek az argentin futballistával.


Messi volt a középpontban, de a drukkerek nem feledkeztek meg Neymarról, Verrattiról és Cristophe Galtier edzőről sem, sőt, azt is követelték, hogy távozzon a klubvezetés.

Ez is érdekelhet:

Minimum 80 százalék, hogy Messi visszatér Barcelonába

Van olyan újságíró, aki 95 százalékra írja az argentin barcelonai visszatérését, Xavi pedig már vele tervezi a következő szezon csapatát.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában