A hatszoros aranylabdás szerint önkritikusnak kell lenniük, és változtatniuk kell, mert ha nem, a Bajnokok Ligájából is hamar kiesik a Barcelona.

A Barcelona kikapott az Osasunától, a Real Madrid legyőzte a Villarrealt, egy fordulóval a bajnokság vége előtt eldőlt, hogy a Madrid nyerte az idei bajnokságot. Az Osasuna elleni meccs után nyilatkozott a Barcelona csapatkapitánya, Lionel Messi:

„Nem így akartuk befejezni az idényt, de ez a meccs szemléltette az egész szezonunkat. Kiszámíthatatlanul, gyengén, nem megfelelő intenzitással futballoztunk. Kritikusnak kell lennünk saját magunkkal szemben. Mi vagyunk a Barcelona, minden sorozatot meg kell nyernünk. Nem nézhetünk a Real Madridra, ők elvégezték a feladatukat, de sok segítséget kaptak tőlünk.

Ha meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, sok mindenben kell változtatnunk, ha továbbra is így játszunk, kikapunk a Napolitól. Január óta borzasztó időszakot élünk, a Bajnokok Ligájában azonban javíthatunk, ha megfelelő eredményeket érünk el. Mindenki mérges a klubnál, de ez logikus, ha nem az elvárt eredményeket hozzuk, ha nem nyersz semmit, senki sem boldog.”

Messi egyébként tegnap hosszabb idő után először volt eredményes szabadrúgásból, a gólja azonban végül nem sokat ért:

Semmit nem ért Messi gyönyörű szabadrúgásgólja

A Barcelona-szurkolók szempontjából a szezon legszomorúbb meccsét játszották Messiék az Osasuna ellen.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Valószínűleg még soha nem hallottál a világ leggazdagabb futballistájáról

Teljesen megvadult Massimiliano Allegri, ki is rúgta a Juventus

Ismét emelkedett Sallói és Gazdag fizetése, utóbbi 640 millió forintot kap

További cikkeink a témában