Néhány hónapja közel biztosnak tűnt a hosszabbítás, azóta azonban elég sok minden megváltozott.

A PSG kettős vereséggel búcsúzott a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből, így a mostani egy újabb csalódást keltő szezon a párizsi klub számára. Amely a bajnokságot valószínűleg megnyeri, de hazai környezetben is becsúszott néhány kellemetlen eredmény, a kupából már kiesett a Párizs, hétvégén pedig hazai pályán kapott ki 2–0-ra a Rennes-től.

Néhány napja lehetett már arról olvasni, hogy a PSG szurkolói arra készülnek, kifütyülik Lionel Messit a meccs előtt, és végül ez meg is történt. Ehhez hozzájött még a vereség, és Messi gyenge játéka is, aki a Rennes elleni meccs első félidőjének a végén is kapott szórványos füttyszót a szurkolóktól. A Marca erről készített egy összevágott videót:


A hétszeres aranylabdás szerződése nyáron lejár a Paris Saint-Germainnél. Sokáig úgy tűnt, Messi és a PSG is hajlik arra, hogy az argentin maradjon, az elmúlt hetekben, hónapokban azonban megváltoztak a dolgok. A francia sajtó most már arról ír, hogy a klubnál egyáltalán nem biztosak abban, hogy Messi szerződéshosszabbítása a megfelelő döntés, ennek az egyik oka Messi megítélése a szurkolók körében.

Közben Barcelonában megy a kampány azért, hogy Messi visszatérjen. Sergi Roberto az el Clásico után azt mondta, hogy abban reménykednek, hogy Messi visszaigazol a katalán csapathoz, Xavi pedig néhány hete beszélt arról, hogy nála mindig lesz helye Messinek.

Xavi: Messivel folyamatosan kapcsolatban vagyok

Hivatalosan is elkezdődött a Messi-saga 2.0

Jelenleg leginkább azt tudni, hogy semmi sem biztos. Messi barcelonai visszatérését leginkább Joan Laporta elnök és a játékos kapcsolata nehezítheti meg. Az elmúlt két évben folyamatosan voltak pletykák arról, hogy ugyan Laporta kifelé azt kommunikálta, hogy mindent megtett azért, hogy Messi maradjon, de közel sem biztos, hogy ez valóban így is volt.

Rothen megint beleállt Messibe: Nem akarjuk őt, el kell hagynia a PSG-t

Az egykori francia válogatott középpályás Messire húzta a vizes lepedőt a Bayern elleni kudarcért.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A Liverpool, a Real Madrid és a PSG harcol a 18 éves védőért, aki 100 millióba kerül

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés