Jérome Rothen, a PSG korábbi válogatott középpályása nem kedveli Messit, és akkor még finoman fogalmaztunk.

Rothen tavaly a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-kiesés után „csaló zsoldosnak” nevezte Messit, most meg totál kiborult, hogy szerződést akarnak vele hosszabbítani.

„Messi szerződéshosszabbítása egy vicc. Bonyolult feladat Neymart, Mbappét és őt egyszerre irányítani, ráadásul a fizetése is nagyon magas. Úgy látom, a Paris Saint-Germain a pénzügyi fair play csapdájába esett, Messi bérével azonban hatalmas összeget spórolhatna meg, és azt az összeget felhasználhatná a csapat megerősítésére”

– hozta le az A Bola Rothen szavait, aki azt is hozzáfűzte, eleve nem érti, miért akar maradni Messi.

„Nem értem, Messi miért akarna itt maradni. Nem tesz semmilyen erőfeszítést azért, hogy a klubot maga elé helyezze. Soha nem köszön meg semmit a szurkolóknak, csak lehajtja a fejét és besétál az öltözőbe. Akkor sincs soha semmilyen gesztusa a drukkerek felé, amikor a gólját ünnepli, és ők a nevét skandálják. Mindezek ismeretében nem tartom jó ötletnek, hogy megújítsák a szerződését.”

A 35 éves világbajnok támadó lehet, hogy nem annyira lelkes Párizsban, mint Barcelonában, azonban remekül teljesít: ebben a szezonban 24 tétmérkőzésen 15 gólt szerzett és kiosztott 14 gólpasszt is. Jelenlegi szerződése 2023 nyarán jár le, a legújabb hírek szerint pedig mindkét fél szeretné ezt meghosszabbítani egy évvel.

Még egy kis Rothen:

(Fotó: Glenn Gervot/Icon Sportswire via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában