Ennél talán még David Moyesnak és Louis van Gallnak is hosszabb időbe telt kivívni a szurkolók haragját.

José Mourinho első MU-s tétmeccsén megnyerte a Szuperkupát a Leicester City ellen, majd első három Premier League-bajnokit is behúzta a csapattal, aztán kikapott a Manchester Citytől ráadásul az Old Traffordon, majd a Feyenoord osztott ki egy 1–0-s pofont az Európa-ligában.

És ennyi, vagyis két verség elég is volt ahhoz, hogy néhány szurkoló már a fejét követelje. Bár ők első sorban nem is a vereségek miatt neheztelnek Mourinhóra, hanem a koncepciótlanság miatt, amit azért néhány meccs után még elsietett kijelenteni.

Azért nincs akkora baj, a bajnokság és az El is csak most kezdődött el, sok van még hátra az idényből. Na, majd tíz bajnoki forduló után térjünk erre vissza, vagy mondjuk a Watford elleni vasárnapi bajnoki után.

Mourinho persze tökéletesen tisztában van a focihangulat mechanizmusával:

„Vereség esetén nincsenek csodák a játékosok lelkének szempontjából. Ha nyerünk, az emberek boldogok és teljes a bizalom. Ha kikapunk, az emberek szomorúak, mi pedig érezzük mindezt. Nyilvánvaló, ha veszítünk, akkor a hangulat nem ugyanaz. Ez normális, de azért vagyok itt, hogy ne legyen negatív hangulat vagy negatív időszak, amiért elvesztettünk két meccset néhány nap alatt.”

És az megvan, hogy nem is olyan rég már a Manchester United korábbi csapatkapitánya, Roy Keane is beszólt nekik?

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon