Van még lejjebb, José?

Bizonyára van, mindig van. Bár Mourinho már többször is koppant az alján, de aztán megtalálja a megoldást, hogy még lentebb süllyedjen. A portugál menedzser lába alól tényleg kezd kicsúszni a talaj, bár a jelek szerint ezen már túl is vagyunk, most még gyöngyöző homlokkal kapaszkodik mindenbe, amit ér.

A Derby elleni kupakiesés után a rendszert hibáztatta, mondván, mi az már, hogy nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyesek jönnek, mikor neki csak egy Jones meg egy Bailly áll rendelkezésére. Bezzeg a kiscsapatnak, igaz?

De ez már azután történt, hogy ismét összecsapott Paul Pogbával. A franciát sem kell félteni, ő és a menedzsere sokat dolgozik azon, hogy elhagyhassa Manchestert, a jó öreg Josét meg nem nehéz kihozni béketűrésből. Úgyis az a lételeme, hogy mindenkivel összevesszen.

Pogba annyit tett, hogy kimondta azt, amit már mindenki más is kimondott, vagy ki akart mondani: egy Manchester Unitednak, pláne az Old Traffordon sokkal többet kellene támadnia, és ezzel persze arra célzott, hogy Mourinho taktikája és gondolkodása visszafogja a csapatot. A francia világbajnok ezt a szombati, Wolverhampton elleni döntetlen után nyilatkozta, teljesen jogosan.

Mit tett erre a kiváló pedagógus, rutinos tréner? Pogbát a keretbe sem nevezte a Derby County ellen, és

az öltözőben elmondta a csapat előtt, hogy Pogba nem viselheti többet a csapatkapitányi karszalagot.

– írta meg a Guardian.

Tehát sikerült egy ilyen kicsinyes bosszúval visszavágnia azért, mert kritizálni merték a taktikáját és futballszemléletét, miközben az eredmények és a látvány egyértelműen igazolja, hogy pocsék munkát végez. Pogba eret fog vágni magán, hogy nem lehet cséká, és Barcelonába kell menekülnie a télen...

Csak ismételni tudjuk magunkat: hamarosan ki fogják rúgni Mourinhóz. Ám addig még lehet néhány ilyen megőrülése:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon