Friss Európa-liga-győztes spanyol védőért harcol a Tottenham és a Manchester United.

Az átigazolási hírekben egyik leginkább megbízható újságíró, Fabrizio Romano hozta le a sztorit:

Sergio Reguilón minden bizonnyal elhagyja a Real Madridot és a Premier League-ben folytatja.

A 24 éves védő az előző szezonban a Sevillánál volt kölcsönben, most visszatért a Realhoz, de Marcelo és Mendy mögött nincs helye, így egy újabb klubváltás következik a karrierjében.

A Real Madrid 30 millió eurót kért a Man. Unitedtől a játékosért, és csak úgy engedné el, ha visszavásárlási opció is kerülne a szerződésbe, a Unitednek azonban ezek a feltételek nem felelnek meg. Közben a Tottenham hivatalos ajánlatot tett a játékosért, azt nem tudni, hogy a londoniak mennyit ajánlottak a Realnak.

A Tottenham a baloldali védőposzton nem áll jól, bár Mourinho többször nyilatkozta, hogy elégedett Ben Daviesszel, de a walesi az utóbbi időben a támadójátékban nem hozta az elvártakat, Ryan Sessegnont meg valamiért nem favorizálja a portugál. Így kerülhet képbe Reguilón, aki főleg támadásban lehet segítség a Spursnek.

A Man. Unitednek szintén szüksége lenne a spanyolra, posztján Shaw és Williams van, de egyikük sem életbiztosítás, Shaw sérülékeny, Williams az előző évben került fel az első csapathoz, még időre van szüksége.

Bale-t is akarja a Tottenham és a Manchester United:

A Tottenham és a Manchester United is visszavinné Bale-t Angliába

Mindenáron szabadulna tőle a Real Madrid, mert ahhoz képest, hogy gyakorlatilag nem számolnak vele, méretes a bére.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Dibusz szerint felébresztheti a Fradit a háromgólos El-vereség