Cristiano Ronaldo egy interjúban azt mondta, elárulta őt a Manchester United. A csapat semmit sem tudott Ronaldo interjújáról, csalódtak az ötszörös aranylabdásban.

Ronaldo Piers Morgan tv-műsorának nyilatkozott. Azt mondta, elárulta őt a Man. United, Erik ten Hag nem tiszteli őt, ezért ő sem tiszteli a holland edzőt, és szerinte az MU-nál Sir Alex Ferguson távozása óta semmi sem fejlődött. Az interjúról bővebben:

Végre megszólalt Cristiano Ronaldo: A Manchester United elárult engem

Megszólalt Cristiano Ronaldo, és senkit sem kímélt.

Ha Cristiano Ronaldo beszél, akkor annak természetesen súlya van, és ez most sincs másképp. Az angol és a nemzetközi sajtó legfelkapottabb témája jelenleg Ronaldo nyilatkozata, a beszélgetésről készült rövid felvételek pedig már néhány órával a megjelenés után többmilliós nézettséget produkáltak.

Közben a Unitednél nem értik, hogy miért volt szükség Ronaldótól a szennyes kiteregetésére. A Sky Sports újságírója, Kave Solhekol szerint

Erik ten Hag és a Manchester United játékosai csalódtak Ronaldóban.

Ronaldo felé a klub csütörtökön jelezte, hogy nem lesz kezdő a Fulham elleni meccsen, de a keretben ott lesz, ő azonban azt mondta, hogy beteg. Egészen az interjú megjelenését megelőző utolsó pillanatokig az MU-nál nem tudták, hogy Ronaldo nyilatkozni fog. A forrás szerint a klubnál csalódottak, amiért az ötszörös aranylabdás nem mutatott tiszteletet, miközben a klub úgy gondolja, hogy ez fordított esetben mindig megtörtént.

Úgy tűnik tehát, hogy mindenki csalódott mindenkiben, és jelenleg szinte nulla annak az esélye, hogy Ronaldo a Manchester United futballistája marad. Most az a legvalószínűbb, hogy a világbajnokság után hazatér Portugáliába, ismét a Sporting futballistája lesz.

C. Ronaldo: Ha Messié lesz az Aranylabda, visszavonulok

2019-ben mondta ezt Cristiano Ronaldo, de csak most vált ismertté.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Hivatalos: Két év múlva Budapesten rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét

Két győzelemre van a halhatatlanságtól a Leverkusen

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés