Mert a Manchester United mindenáron akar igazolni egy Real Madrid-játékost, ha már David de Gea lelép Madridba.

Szóval az a fura helyzet van, hogy most a United kivételesen nem Cristiano Ronaldót, Gareth Bale-t, Karim Benzemát vagy éppen Raphaël Varane-t akarja nagyon a Realból, hanem Ramost.

Hogy milyen áron jöhetne létre az igazolás? A válasz egyszerű: csere, na meg egy kis zsé.

Igen, mert a United ugyan rohadtul nem szeretné eladni a(z elmúlt két) szezon hősét, De Geát, de talán már kezd realizálódni a manchesteri fejekben, hogy tényleg nem tudják megtartani a Real hívásának egyelőre még ellenálló(?) spanyol kapusukat.

És akkor Ramos állítólag már nagyon elvágyódik Madridból (mert megsértődött azon, hogy a klub nem állt ki mellette, amikor szóba hozták a Barcelonával), plusz ügynöke már áprilisban beszélgetett egyet az United képviselőivel, és Ramos már angolul is tanul és bla bla bla.

Mindenesetre az AS spanyol lap szerint, az MU a világ- és kétszeres Európa-bajnok védőért cserébe nemcsak simán elengedné De Geát, hanem még 30 millió eurót is fizetne. Ramos éves fizetését pedig közel megdupláznák és 16 milliót tejelnének neki szezononként. Keményen pörög a biznisz a nyári átigazolási piacon, az biztos.

Az elképzelés amúgy nem hülyeség, mert Louis van Gaal szeretné erősíteni a csapat védelmét, amire meg éppen ráférne mondjuk egy Ramos. Kapust meg majd leakasztanak valahonnan. Tottenham?

(Forrás: AS)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon