Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A felkészülési meccseken és a bajnokság első négy fordulójában, vagyis bő egy hónapon át úgy játszotta a meccseit a Montpellier HSC, hogy rosszul volt írva a csapatnév a címerben. A gyártó lespórolt egy L betűt.

Itt van az amúgy mutatós Montpel(l)ier-mez:

Nézzük meg közelebbről:

Ajaj.

És az a súlyos, hogy erre néhány szurkoló hívta fel a figyelmet, a klub és a játékosok észre se vették. És bizony nemcsak a boltokban kapható mezeken hiányzott a L, hanem a játékosok dresszére is rossz logó volt vasalva.

Miután meggyőződtek az amatőr hibáról, a vezetőség bocsánatot kért a hibáért, és közölte, hogy kiengesztelik azokat, akik már megvették a hibás mezt: kicserélik a rossz logót; adnak egy vadiújat; vagy akár a pénzt is visszafizetik.

Persze felmerült a kérdés, hogy mi lesz a sorsa a már legyártott hibás mezeknek, hiszen egy rakás garnitúra rossz. Laurent Nicollin elnök a Twitteren közölte, hogy a hibás szetteket elküldik az Egyesült Államokban található egy L-es MontpeLier nevű városba.

MHSC on Twitter

Le Président #Nicollin et le maire de MontpeLLier @saurel2014 l'ont annoncé : Les maillots MontpeLier vont être envoyés à @vtmontpelier 🇺🇸

(Fotó: AFP)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.