Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kihirdette a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretét Marco Rossi.

A Törökország és Oroszország ellen készülő keretébe Marco Rossi szövetségi kapitány négy újoncot is meghívót kapott: Cseri Tamás, Babati Benjámin, Schäfer András és Szőke Adrián. Rajtuk kívül visszatért a keretbe Nemanja Nikolics is.

„Rengeteg szempontot kellett figyelembe venni a keret összeállításakor, hiszen hosszú idő telt el az előző mérkőzésünk óta, ennek tudható be, hogy a legutóbbi összetartáshoz képest 11 új játékosnak küldtünk most meghívót. Ennek sok oka van, de elsődlegesen a képességeik és a formájuk miatt döntöttünk a meghívásuk mellett. Rengeteg mérkőzésüket megnéztük, és a hozzáállásuk, valamint a teljesítményük alapján maximálisan megérdemlik, hogy lehetőséget kapjanak a válogatottban. Ahogy minden kerettagtól, tőlük is azt várom, hogy a legjobb oldalukat mutassák a válogatottban, illetve bátrak legyenek és harcosak. Nem azért hívtam meg ezt a tizenegy új labdarúgót, mert mások nem álltak rendelkezésre, hanem mert azt gondolom, hogy jelenleg ez a legerősebb keretünk” – nyilatkozta Rossi.

Dzsudzsák Balázs és Kádár Tamás viszont ezúttal nem csatlakozik a csapathoz.

null

A Törökország és Oroszország ellen készülő magyar válogatott keret! ⚽️⚽️ 🇭🇺🇭🇺#TURHUN #HUNRUS #magyarok #csakegyutt #nationsleague pic.twitter.com/cUrEsuLDNB

A kerettagok augusztus 30-án este találkoznak, és ezúttal nem Telkiben, hanem a Margitszigeten lesz a csapat bázisa. A Törökországi mérkőzésre szeptember 2-án délután utazik el a csapat.

(MLSZ)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.