Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy csodaszép és hosszú sztori kezdetét láthatjuk.

A Mundo értesülése szerint Neymar továbbra sem nyugszik, nem elég neki, hogy viszonylag a semmiből lelépett a Barcelonától 222 millióért, most hivatalosan beadta a keresetet az első fokon illetékes bíróságon, amelyben az

Azt tudni kell, hogy augusztusban még ezt nyilatkozta Neymar ügyvédje a katalán Sportnak:

Valóban létezik ez a bizonyos bónuszpénzről szóló pont a szerződésben, bízunk benne, hogy meg tudunk állapodni a Barcelonával. Azt leszögezném, hogy nem fordulunk a FIFA-hoz, ugyanis meg szeretnénk tartani a jó kapcsolatot a spanyol klubbal.

Ezt azután nyilatkozta, hogy a Barca világossá tette, nem fizeti ki a brazilnak a szerződésében foglalt 26 millió eurós hűségbónuszt. Azt gyanították egyébként a katalánok, hogy Neymarék nem véletlenül vártak a PSG-hez való szerződéskötéssel, mert az augusztusi aláírással lehívhatták volna azt a bizonyos hűségpénzt, amely a megállapodás szerint járhatott volna a brazilnak, és épp akkor lépett volna(?) életbe.

A Barcelona ezzel szemben azt állítja, felrúgta a megállapodást Neymar:

  • Nem kezd tárgyalásba egyetlen másik klubbal sem három hónappal július 31. előtt.
  • Nyíltan kijelenti elkötelezettségét, hogy teljesíti a szerződésében vállaltakat.
  • Szeptember 1-ig nem tarthat igényt az összegre azért, hogy ne tudjon más klubhoz menni.

Igen ám, de nemcsak Neymar gondolkodik bíróságban, hanem a Barca is, amely egy ellenkeresetet készül benyújtani, amelyben a már kifizetett aláírási bónusz első részletét követeli vissza a játékostól. És mivel

Fantasztikus történet, így kell csendben és békében elválni. Most még jobban várjuk a percet, amikor Neymar aláír a Real Madridhoz, az lesz az igazi móka kezdete.

Neymar egyébként 2013 és 2017 között játszott a Barcelonában, 186 meccsen 105 gólt szerzett, nyert egy BL-t és két bajnoki címet.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.