Pedig egyik MU elleni meccsen se játszott.

A PSG történelmi leolvadást produkált a Manchester United ellen, még egyetlen csapat sem esett ki úgy, hogy idegenben 2–0-ra nyert. Ehhez a hatalmas tetthez kellett két óriási védelmi hiba, az arrogancia és nagyképűség, valamint a VAR. Utóbbi miatt kapott egy tizenegyest az angol együttes a 91. percben, ezzel jutott tovább. Neymar az Instagramon kommentálta is az ítéletet, és nem válogatta meg a szavait.

Az UEFA viszont nem szokott szemet hunyni a játékvezetők ilyen szintű kritizálása felett – „Ott ül négy ember, de annyira sem értenek a futballhoz, hogy megnézzenek egy visszajátszást.” Az már csak a cseresznye a habon, hogy hozzátette, „basszátok meg”.

Előzetes sejtések szerint ez

akár három meccs eltiltást is jelenthet Neymarnak, mivel ez mondat ellentétes az UEFA fegyelmi kódexének 11. cikkelyével.

Januárban az UEFA megbüntette Lovrent is, aki szintén az Instagramon tett sértő megjegyzést Sergio Ramosra, így ő nem is játszhat a következő UEFA-játéknapon, ami az ő esetében Horvátország Azerbajdzsán elleni selejtezője.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon