Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Puskás kapacitásának 30 százalékát engedélyezte az UEFA.

Azt írja az MLSZ, hogy az európai szövetség mai döntése értelmében a Bayern München és a Sevilla szeptember 24-i, budapesti Szuperkupa-mérkőzése lesz az első olyan tesztmeccs, amelyet korlátozott számban, a nézőtéri kapacitás 30 százalékát elfoglalva, szurkolók is megtekinthetnek a helyszínen.

null

Az #UEFA mai döntése értelmében a Bayern München és a Sevilla szeptember 24-i, budapesti Szuperkupa-döntője lesz az első olyan tesztmérkőzés, amelyet korlátozott számban, a nézőtéri kapacitás 30 százalékát elfoglalva, szurkolók is megtekinthetnek a helyszínen. https://t.co/z5bPGLjeTD

Ez nagyjából 20 ezer nézőt jelent Puskás Arénában. Az UEFA emellett megerősítette, hogy minden más nemzetközi mérkőzést zárt kapuk mögött rendeznek meg.

Bízunk benne, hogy a budapesti Szuperkupa-döntő lesz az első lépés ahhoz, hogy a nemzetközi mérkőzéseket ismét szurkolók előtt rendezhessük meg. Szorosan együttműködve dolgozunk a magyar szövetséggel és a magyar kormánnyal azon, hogy biztosíthassuk a résztvevők és a szurkolók egészségének megóvásához szükséges intézkedéseket” – fogalmazott az európai szövetség közleményében Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.