Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor ismét igent mondott a válogatott hívására az egyetlen igazi magyar gólvágó, akkor nem pont erre számított. És ezt nem is rejtette véka alá.

Nikolics Nemanja évek óta mindenhol rugdossa a gólokat, azonban a válogatottba így sem fért be. Na nem azért, mert valaki még többet lőtt, hanem a stratégia miatt. Most az új kapitány ismét számít rá, jött is, a kazahok elleni égésnél kezdő is volt, aztán a skótok ellen már nem.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy a meccs után őszintén és szigorúan rávilágított a lényegre is.

Bármit mondanék, az kifogás lenne és alibi, amit nem akarok keresni. Négy nap alatt kétszer vesztettünk, ezt nehéz feldogozni, bár a mai meccsen egy döntetlen benne volt a játékban. Ma harcoltunk, küzdöttünk, de a foci nem csak erről szól, nem elég csak futni. Gólokat kell szerezni, és szép játékot mutatni.

Aztán feltették neki a logikusnak tűnő kérdést, hogy később is átrepüli-e a fél világot, ha hívja a kapitány. Fél perc csend után ennyit mondott:

Azt azért tegyük hozzá halkan, hogy egy válogatottban akkor is dicsőség játszani, ha az olyan pocsék, mint a magyar, szóval illene ezen nem gondolkozni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.