Megbízható források számoltak be arról, hogy Christopher Nkunku orvosi vizsgálaton vett részt a Chelsea-nél.

Christopher Nkunku a tavalyi szezonban az RB Leipzig leginkább gólerős támadója volt, több topklubbal szóba hozták, így némiképp meglepetés volt, hogy végül hosszabbított a lipcseikkel.

A legújabb hírek szerint azonban olyan nagyon sokáig nem marad Lipcsében Nkunku, aki már túl is esett az orvosi vizsgálaton, és  jövő nyáron a Chelsea-hez igazolhat.

Nkunku állítólag már augusztusban részt vett a londoni orvosi ellenőrzésen, de csak jövő nyáron válthat klubot, mert a jelenlegi lipcsei szerződése lehetővé teszi, hogy 2023 nyarán 60 millió euróért távozhat. Azért a feltételes mód a Chelsea-vel kapcsolatban, mert száz százalékosan nem dőlt el, hogy a Chelsea-ben folytatja. Az szinte biztos, hogy nem marad a Lipcse játékosa, a Chelsea mellett azonban a Manchester United és a Bayern München is képben van a játékosnál, de a kékek a legnagyobb favoritok a támadó leigazolására – írja a Bildre hivatkozva a Transfermarkt.

A 24 éves Nkunku az előző szezonban 50 meccsen 35 góllal és 20 gólpasszal zárt, az idei szezonban 11 meccsen hat gólja és egy gólpassza van.

Ez is érdekelhet:

A brazil foci 17 éves szupertehetsége, akiért a Real Madrid és a Barcelona verseng

A brazil futball továbbra is ontja magából a tehetségeket.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés