Nyilasi Tibor a saját semmitmondásával rúgott egy csinos öngólt.

Nyilasi Tibor remek focista volt, és eredményes edző is, emellett pedig egy szimpatikus ember, ezek miatt kijár a tisztelet neki. Kár, hogy ilyen múlttal és munkakörökkel (fociszakértő a tévében) mindenféle konkrét véleményt és konfliktust nélkülöznek a megnyilvánulásai. Gyakorlatilag hosszú évek óta, és konstans.

Most a Sport Plusznak nyilatkozott, hasonlóan mélyen, amivel viszont szerintem hatalmas öngólt rúgott. A Fradi új igazolásairól kérdezték:

A Fradi valóban beleerősített, hiszen nyilván okulva a tavalyi hibákból gyorsan körbenéztek a piacon, és minőségi játékosokat szerződtettek. Priskin egyértelműen jó igazolás,

Otigbát még nem láttam,

és ha még csatlakozik hozzájuk Bőle Lukács, valamint az uruguayi Gorriarán, akkor valóban nagyot léphet előre a csapat.”

Tehát Otigba radar alatt maradt. Ezzel viszont mindössze annyi a probléma, hogy a korábban játékosként a válogatottban 70-szer pályára lépő, edzőként a Fradival magyar bajnok

Nyilasi Tibor 2002 és 2007 között a Magyar Labdarúgó-szövetség utánpótlásért felelős szakfelügyelője volt.

Mi több, 2013 januárjában tagja lett az UEFA szakmai bizottságának.

És nem látta játszani Otigbát, aki

az U14-től kezdve minden egyes korosztályos válogatottban szerepelt,

az U17-es válogatott csapatkapitánya volt. És ugyan 2007 után már nem töltötte be ezt a tisztséget, ám Otigba ekkor már Békéscsabán játszott, és már akkor a korosztálya kiemelkedő tehetsége volt, annyira, hogy 2008 környékén a Liverpool és a Heerenveen is felfigyelt rá.

Nyíl viszont nem látta játszani akkor, és azóta sem, holott Dárdai mellett dolgozott a válogatottnál 2014. szeptemberétől bő egy éven át.

Szomorú.

(Fotó: MLSZ, forrás: ulloi129.hu)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Elaludt az Eb-meccsen, majd hajnal négykor a tök üres stadionban ébredt egy szurkoló

A maszkot nem, a műtétet egyelőre megúszta az orrát törő Mbappé

További cikkeink a témában