Megtörtént, amit majdnem elképzelhetetlennek tartottunk, az albán ezüstérmes kiejtette a Fradit. És úgy, hogy a Partizani még gólt sem rúgott a visszavágón.

Elnézést kérek a szurkolóktól a mai teljesítmény miatt, néhányan nagyon félve játszottak, ami nagy kár egy ilyen meccsen. Keserű így kiesni. Elfogadhatatlan ez, nem ezért küzdöttünk a tavalyi szezonban. Nem volt élet, nem volt tűz bennünk.

Mondta Thomas Doll, a Ferencváros edzője a meccs után. És persze Lovrencsics Gergő sem élete legvidámabb nyilatkozatát adta a lefújást követően.

Sokkal gyengébb csapattól kaptunk ki, de a pályán nem bizonyítottunk eleget. Nem tudok mit mondani, nagyon sajnálom. Nagyon szégyellem magam, nem találok szavakat.

A Partizani edzője nyilván jobb hangulatban volt a meccs után. Adolfo Sormani szerint a Fradi sokkal erősebb náluk, és az alázatos játékuknak köszönhetően jutottak tovább. A következő körben a Salzburg jön az albán csapatnak, a Fradinak pedig a bajnokság és a kupa maradt.

A Fradi megcsinálta, kiesett a BL-ből

Összejött a lehetetlen: a Fradi kikapott, ráadásul otthon az albán ezüstérmestől, és annyi a BL-nek. És ez most tök komoly. És a Partizani még gólt sem rúgott.


(Fotó: MTI)

A Fradi után is van élet a BL-ben. Fogadni kéne, nem?

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában