Miután Martin Ödegaard végighaknizta Európa sztárcsapatait apjával, januárban csatlakozott a Real Madridhoz, ám a nagyoknál nem kap lehetőséget, a kicsiknél meg max. a kispadon, mindezt heti több tízmillióért.

A 16 éves norvég fizetése heti 110 ezer euró (mintegy 33 millió forint) körül mozog, szerződésében pedig szerepel egy olyan kitétel, hogy heti öt napot a Real első csapatával kell edzenie.

A nagycsapatba nem fér (még) be, a tartalékoknál viszont nem játszatja Zinedine Zidane, mert hiába az elképesztő tehetség, ha egyszerűen nem ismeri társait és idegenként mozog a pályán. Csapattársai szerint Ödegaarddal játszani olyan, mintha emberhátrányban lenne a csapat.

Az AS információ szerint ráadásul a tini meg is tagadja castillaiakkal való edzést, azokon egyedül a meccset közvetlenül megelőző edzéseken hajlandó részt venni.

Szóval ül a kispadon heti 33 millióért, az alázat meg valahol ott maradt Norvégiában. Az apja – aki egyébként a Real valamelyik utánpótláscsapatával dolgozik – meg nem igazán fogja fel, hogy fia fejlődését ez a helyzet nem igazán szolgálja.

Az megvan, hogy Pep Guardiola Manchesterbe igazolhat?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában