Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Cadena Ser egy egészen elképesztő hírrel jött ki, ami ha igaz, hatalmas botrány lesz belőle Barcelonában. Fejek hullhatnak.

Azzal állt elő a Cadena Ser, hogy a Barcelona egy olyan céggel dolgozik együtt, amely azon ügyködik, hogy pozitív tartalmat terjesszen a közösségi médiában annak érdekében, hogy védjék Josep Maria Bartomeu elnök hírnevét, pozitívabb képet fessenek róla.

barcacentre on Twitter

Barcelona are working with a company that spreads positive messages about the board on social media in order to protect President Bartomeu's reputation at the club.

Ez önmagában csak kínos és eléggé észak-koreai, kínai megoldás, igazi politikusi attitűdre utal, de nem feltétlenül botrányos, inkább röhejes, azonban nem csak ezt állítják. Azt is mondja a Cadena, hogy ez az I3 nevű társaság

barcacentre on Twitter

The company has also created social media accounts to create a state of opinion against Guardiola, Víctor Font, Messi and his wife, Xavi, Puyol, etc.

álhírek, negatív cikkek

Egyelőre erős összeesküvés-elmélet szag lengi körül a sztorit, noha a Cadena Ser nem egy megbízhatatlan forrás, azonban meglehetősen érthetetlen, mi érdeke lenne Bartomeunak Messi ellen kampányolni. Laporta, Benedito és Font egyértelmű, ők a következő elnökválasztáson Bartomeu embere ellen indulhatnak, tehát ellenfelek, Xavi pedig Font edzőjelöltje. Guardiola és Puyol is sokszor utaltak arra, hogy a jelenlegi vezetés nem a legjobb, érdemes tehát gyengíteni a pozíciójukat, rontani a megítélésüket.

Ha mégis kiderül, hogy ez igaz, az zavarba ejtő és igen kompromittáló lenne a katalán vezetőknek, és ebben az esetben nem zárható ki egy előrehozott választás sem.

Update: a Barcelona már cáfolt is mindent.

FC Barcelona on Twitter

FC Barcelona statement 🔗 https://t.co/u3Vsb8HcSG

Lassan történelmi mélypontra süllyed a Barcelona vezetői szinten:

(Fotó: Robert Marquardt/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.