Végül is egy próbát megér.

Azt már a Barcelona korrupt botrányos elnöke is megmondta, hogy átalakul a piac a koronavírus-járvány miatt, sokkal több lesz a csereüzlet, mint a készpénzmozgás. De azért arra ő sem gondolt, hogy ennyire arcátlan ajánlatot kapnak.

Az Inter ugyanis azt kéri, hogy ha nem akarja/tudja kifizetni a Barcelona Lautaro Martínez 111 milliós kivásárlási árát, akkor adják oda érte Antoine Griezmannt. És Arturo Vidalt is csapják mellé.

Borzalmasan rosszul vezetik a Barcelonát Bartomeuék, de talán ennyire még ők sem hülyék, hogy elfogadják ezt az általuk ajánlott 70 millió euró + Arturo Vidal + Nélson Semedo vagy Junior Firpo csomag helyett. Griezmann eleve 120 millióba került, és noha idősebb, és nem is jó fit a Barcának, azért lényegesen többet letett már a gyepre, mint a fiatal argentin. Például világbajnok, Eb-ezüstérmes, Eb-aranylabdás és -aranycipős, Európa-liga-győztes és kétszeres Aranylabda-dobogós. Többek között.

Viszont ezek alapján úgy tűnik, nem volt igaz a kiszivárogtatás, miszerint Lautaro ára 80 millióra lezuhant.

Az Inter persze nyugodtan próbálkozhat, maximum nemet mondanak neki, ám nem sokáig alkudozhat, mert az argentin csatár már megmondta, Messivel szeretne játszani, és már a katalán klubbal is megállapodott – 10 millió eurót kapnak évente.

Kirobbant a "Barcagate": meg akarták puccsolni az elnököt, aki bosszúra készül

Az FC Barcelona vezetése újra és újra megmutatja, hogyan nem lehet vezetni egy ekkora klubot. Vagy bármilyen klubot.

(Fotó: Eric Alonso/MB Media/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában