Úgy tűnt, a Liverpool negyedóra alatt kiüti a Tottenhamet. Aztán a szezon meccse lett belőle.

A Liverpool a bajnokság végére kezd belelendülni, három meccset nyert egymás után, miközben ebben a három fordulóban a Tottenham csak egy pontot szerzett, tovább tart tehát a londoniak szenvedése. A nemzetközi pozíciók leosztása miatt viszont még mindig igen fontos meccset játszott a két csapat az Anfielden.

De a tét csak a hazaiakat motiválta, már a 3. percben vezetést szereztek: Jones kapásból rúgta be Alexander-Arnold passzát. Aztán két perc múlva Díaz is szerzett egyet, majd Szalah berúgott egy tizenegyest – 3-0-ra ellépett a Liverpool. A Spurs úgy kezdett, mint a Newcastle ellen, amikor egy hatossal távozott.

De most nem úgy folytatta! Harry Kane még az első félidőben szépített, a 77. percben pedig Szon visszahozta a meccsbe a Tottenhamet. Létezhet, hogy háromgólos előnyt lead a Pool? Persze! A 93. percben megérkezett Richarlison első gólja a szezonban, egyenlített a Hotspur.

Elképesztő fordulat, bár a londoniak a Man. United ellen is ledolgoztak egy kétgólos hátrányt, úgy tűnik, jobban megy nekik hátrányban. Csakhogy volt még perc a meccsből. Jota a következő támadásból, nettó másfél perc múlva meg is szerezte a győztes gólt a Liverpoolnak.

Totális őrület.

(Fotó: Michael Regan/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés