Nem-nem, vissza az egész, Paintsil mégis jön Pestre gólokkal segíteni a Fradit!

Miután a Fradi a lehető legkeményebben beleállt a Paintsil-ügybe, a menedzseriroda mostanra rájött, hogy mégse olyan tökös – most aztán úgy tesznek, mintha nem történt volna semmi.

A szánalmas elég kifejező jelző arra, amilyen műsort összerakott Joe Paintsil ügynöke az elmúlt héten, annak reményében, hogy kicsivel több pénzt tud kisajtolni a fiatal tehetségből. A Ferencváros vezetése viszont, Orosz Pállal az élen felvette a kesztyűt és elment a lehető legmesszebb, hogy ne veszítse el a ghánai támadót, na meg, hogy ne érezze azt egy sufniügynök, hogy bármit megtehet egy patinás európai klubbal.

A jelek szerint nemcsak a Genk, hanem a Destiny Sports Management, vagyis a kapzsi Emmanuel Gyasi is rájött, hogy mellényúlt. Miután mindenféle ordenáré nagy baromságokat összehordott – az utolsó pillanatokban írták alá a szerződést, így nem olvasta el, egy hónappal később vette észre, hogy kimaradt belőle valami, ez szerinte bűncselekmény –, rájött, hogy a legjobb az lesz, ha mindent visszacsinál, mintha meg sem történt volna.

A kissé hihetetlen maláriához még ragaszkodik, de jönnek vissza a Fradihoz, írja Facebookon:

Mikor Joseph Paintsil teljesen felépül és visszatér Budapestre, reméljük folytathatja a gólszerzést a Fradi-színeiben a szurkolók segítségével és bajnokságot nyer!!! Nézzétek meg ezt a videót, hajrá Fradi!

Valószínűleg épp a labdarúgó tehet erről a legkevésbé, persze nyilván issza/itta meg a levét a menedzser magánakciójának.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon