A Real Madrid elnöke először beszélt arról, miért nem jött össze Kylian Mbappé leigazolása.

Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Kylian Mbappé nyártól a Real Madrid játékosa lesz, végül azonban a francia úgy döntött, marad Párizsban, új, hároméves szerződést írt alá májusban.

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez most egy interjúban erről beszélt:

„Mbappé nem árult el minket, sokszor elmondta, hogy a Real Madrid az álma. 15 nappal a szerződés aláírása előtt azonban minden megváltozott a politikai és a gazdasági nyomás miatt, amit rá helyeztek.

Felhívta a francia elnök, a PSG-nél azt mondták neki, ő lesz a projektjük vezetője. Ezt követően már nem a régi Kylian volt, és a Real Madridnál egyetlen játékos sem állhat a klub felett.

Három év alatt sok minden megváltozhat, soha nem mondtam azt, hogy Mbappé Realhoz való igazolása a jövőben nem jöhet létre. A mostani Mbappét azonban már nem akarom, megváltozott, nem ugyanaz, aki korábban volt.

Nem volt könnyű számára, felhívta a francia elnök, majd Katarban olyan dolgokat ajánlottak neki, ami őrület. Ezért változott meg”

nyilatkozta Pérez az El Chiringuitónak.

A Real elnöke még elmondta, hogy azért nem írtak alá előszerződést Mbappével, mert az egyszerűen nem lett volna törvényes.

A meghiúsult Mbappe-transzferen kívül arról is beszélt a Real elnöke, hogy újabb igazolást már nem tervez a klub, miután Antonio Rüdiger és Aurélien Tchouameni az elmúlt hetekben csatlakozott a Realhoz.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Tuchel elárulta, nem csak a szurkolók utálják Anthony Taylor játékvezetőt