Az elmúlt három napban három – most már csak volt – United-játékos búcsúzott el. Egyik sem meglepetés.

A Manchester United csak hatodik lett a nemrég lezárult angol bajnokságban, ami komoly pofont az MU-nak. Még a szezon vége előtt eldőlt, hogy Erik ten Hag lesz a csapat edzője, és néhány napja az is hivatalos lett, hogy Ralf Rangnick már tanácsadói szerepben sem marad a klubnál.

Ten Hag a keretet illetően jó néhány változtatást akar, érkezhet Jurrien Timber az Ajax mindössze 20 éves középhátvédje, és Frenkie De Jong leigazolására is egyre komolyabb az esély, és az sem kizárt, hogy csatárt is igazol a Man. United.

Eközben természetesen távozók is vannak. Az elmúlt napok erről szóltak a Unitednél, előbb Paul Pogba, majd Jesse Lingard, most pedig Juan Mata búcsúzott el, jelentette be, hogy nem marad a klubnál.

Egyik sem meglepetés, mindhárom játékosnak lejárt a szerződése.

A 34 éves Juan Matának elvileg felajánlották, hogy csatlakozzon az MU edzői stábjához, de a spanyol egyelőre nem akar még visszavonulni. Paul Pogba új klubja sem ismert, de valószínűleg visszatér a Juventushoz a franciák világbajnoka. Jesse Lingard 22 év után távozott, nála sem tudni, hova igazol, de minden bizonnyal marad a Premier League-ben.

A fent említett hármashoz hasonló helyzetben van Edinson Cavani és Nemanja Matic is, mindkét játékosnak lejár a szerződése, egyikük sem marad Manchesterben.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában