A horvát vb-ezüstérmesnek egészen biztosan kitelt az ideje Barcelonában, már az árcetlit is megkapta.

Gyakorlatilag már a nyáron eldőlt a sorsa Ivan Rakiticnek, a Barcelona, ha nem is nyíltan, árulta, de a horvát nem akart menni. És nem is jött érdemi ajánlat érte. Cserébe viszont azóta nem játszik.

Januárban biztosan piacra kerül, és egyre több érdeklődő van iránta: az Inter állhat a sor élén, de a Juventus, a PSG, a Manchester United és az AC Milan is vinné.

A Barcelona most beárazta a horvátot: 25-30 millióért már elengedik.

Az elégedetlen Arturo Vidal viszont maradni fog, bár sokkal több játékperc nem fog neki jutni De Jong, Busquets és Arthur mellett. A chilei unikálisnak számít a Barcelona keretében, nincs hozzá hasonló stílusú (és mentalitású) középpályás. Nem engedik el.

Nem boldog Barcelonában a dél-amerikai középpályás

Nem játszik, pedig tavasszal a csapat egyik leghasznosabb tagja volt.

(via; fotó: Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés