Rebrov szigorú: Aki motivációját vesztette, annak távoznia kell
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vagy mondhatjuk úgy is, hogy vérprofi. Nincs tutujgatás. Mondjuk lett is Bajnokok Ligája.

A Fradi Spanyolországba utazott edzőtáborba, Szerhij Rebrovék Marbellán, a 14-15 Celsius-fokban fogják formába hozni a tavaszra a csapatot. Nem lesz könnyű, mert ahogy a Nemzeti Sportnak nyilatkozta az ukrán szakember, neki is egyedülálló lesz a felkészülés:

„Sosem kellett még ilyen rövid idő alatt felkészítenem a csapatomat az előttünk álló szezonra. Nem mindennapi kihívás lesz ez a szakmai stábnak.“

Persze a drukkereket az érdekli, lesz-e új érkező és kik távoznak. Rebrov nem különösebben lelkizett a kérdésen:

„Egy csapat öltözőjében mindig szükség van vérfrissítésre. Korábban sokszor hangsúlyoztam, és ez a mostani átigazolási időszakra is igaz,

Nincs sok időnk a változtatások végrehajtására, ezt is rövid idő alatt kell megoldanunk.”

Ez már BL-szint, egyszerűen sem idő, sem igény nincs arra, hogy hónapokig várjanak valakire, hogy lelkileg vagy fizikailag megérkezzen, illetve előfordulhat ugye, hogy valaki inkább továbblépne. Például Tokmac Nguen. Rebrov elmondta, többször is beszélt vele az elmúlt hetekben, hiszen remekelt ősszel, ilyenkor jönnek a kérők. A szakember szerint rendkívül jó hozzáállású a norvég, tiszta szívéből tiszteli a Ferencvárost.

„Ha a klub megfelelő ajánlatot kap érte, és ő is úgy dönt, hogy megéri távozni, semmi kétségem afelől, hogy megérdemli a lehetőséget. Ettől függetlenül remélem, nálunk marad, és hasznunkra lesz az újabb céljaink elérésében.”

(Fotó: fradi.hu)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.