A Marca szerint van egy záradék Ronaldo szerződésében, ami lehetővé teszi a visszatérését Európába.

Cristiano Ronaldo a szaúdi ligába igazolt, az elkövetkező két és fél évben az Al-Naszr játékosa lesz, a futballtörténelem legmagasabb fizetésével, évi 200 milliós gázsival:

Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiába igazolt

Ronaldóé a valaha volt legnagyobb fizetés a futballban.

Úgy tűnt/tűnik tehát, hogy Ronaldót már nem láthatjuk többet az európai BL-ben. A Marca szerint azonban ez nem olyan biztos. A spanyol lap szerint van Ronaldo szerződésében egy záradék, amely lehetővé tenné, hogy ismét a BL-ben szerepeljen.

Egészen konkrétan arról van szó, hogy amennyiben a Premier League-ben szereplő Newcastle bejut a BL-be, akkor Ronaldo egy kölcsönszerződés keretén belül visszatérhet Angliába.

A Newcastle és az Al-Naszr között van kapcsolat, hiszen mindkét klubnak a Szaúd-Arábiai Állami Befektetési Alap a tulajdonosa.

Arra pedig, ha nem is kiemelkedően magas, de reális esély van, hogy a Newcastle bejut a BL-be. Ehhez a Premier League-ben a top négyben kell végeznie a szarkáknak, Eddie Howe csapata jelenleg harmadik a bajnokságban, két ponttal előzi meg a negyedik Manchester Unitedet.

Ronaldo ötször nyerte meg a Bajnokok Ligáját, egy szekér rekordot tart, többek között a 141 gólja is rekord, 11 góllal előzi meg legnagyobb riválisát, Lionel Messit. A most már világbajnok argentin azonban növelheti még a góljai a számát, hiszen ő a PSG-ben futballozik. Ha lehet hinni a Marcának, akkor Ronaldo is igen, de ehhez előbb egy Newcastle-bravúrra van szükség.

Ez is érdekelhet:

Ronaldo mégsem mondja le a válogatottságot

Levonta a személyes következtetéseit?

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában