Bemutatták új klubjában Cristiano Ronaldót. A portugál azt mondta, rengeteg ajánlatot utasított vissza azért, hogy az Al-Naszr játékosa legyen.

Kedd délután hivatalosan is bemutatták új klubjában Cristiano Ronaldót. Az ötszörös aranylabdás portugál a tervek szerint az elkövetkező két és fél évben a szaudi Al-Naszr játékosa lesz, szezononként 200 millió euró lesz a fizetése.

A bemutatása után a következőt mondta Ronaldo:

„Most már elmondhatom, hogy rengeteg ajánlatom volt. Európából, Brazíliából, Ausztráliából, az USA-ból és Portugáliából is volt klub, amelyik irántam érdeklődött.

A munkám Európában befejeződött, megnyertem mindent. Boldog vagyok, hogy az Al-Naszr játékosa lettem. A szerződésem egyedi, mert én egy különleges játékos vagyok. 

Az emberek sok mindent mondanak, de semmit sem tudnak a futballról, nincs vége a karrieremnek. Tudom, hogy az itteni bajnokság versenyképes”

– nyilatkozta Ronaldo. Akinek tehát elmondása szerint rengeteg ajánlata volt, bár azt nehéz például elképzelni, hogy éjszakákat forgolódott, miközben egy ausztráliai csapat ajánlatán töprengett.

Ez is érdekelhet:

Ronaldo mégis játszhat a BL-ben? Mármint nem az ázsiaiban

A Marca szerint van egy záradék Ronaldo szerződésében, ami lehetővé teszi a visszatérését Európába.

(Fotó: Goal)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában