Cristiano Ronaldo nem értett egyet az egyik legnagyobb focis szakportál, a Transfermarkt egyik kimutatásával, és arra sem volt kapható, amikor választ kapott a miértekre.

Egy néhány évvel ezelőtti sztorit elevenített fel Daniel Busch, a Transfermarkt egyik koordinátora. Az oldal pár éve összeállított egy listát a legjobb 33 év feletti játékosokról, amelyen C. Ronaldo szerepelt az első helyen, de nem volt megelégedve azzal, hogy hány millió fontra értékelte őt a Transfermarkt.

„A piaci érték összeállításánál a kor az egyik legfontosabb tényező. Összeállítottunk anno egy listát, a legértékesebb 33 év feletti játékosokról, ezen Cristiano Ronaldo szerepelt az első helyen.

Küldött egy Instagram-üzenetet nekünk, hogy szerinte ő ennél sokkal többet ér. A közösségi oldalaink kezelői válaszoltak neki, kifejtették, miért ez az eredmény jött ki, és hozzátették, hogy 30–50 millió fontnyi különbség volt közte és a lista második helyezettje között. Erre küldött néhány nevetős emojit, és letiltott minket”

mondta Daniel Busch.

A most 36 éves Cristiano Ronaldót egyébként 35 millió euróra értékeli a Transfermarkt.

Ha olvasná a Playert Ronaldo:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hihetetlen fordítással lett bajnok a Manchester City
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne