És jól hitte, tényleg kiegyenlített, szabályos gólt szerzett.

A magyar fociválogatott minimális különbséggel, 1–0-ra győzte le Azerbajdzsánt az Eb-selejtezőn, de ha pontosabbak a támadók, akkor ez lehetett volna sokkal simább is. Viszont, ha a holland bíró nem lát kezezést, akkor meg iksz.

„Nagy nyomást éreztem a mérkőzésen, mert nem sikerült megszerezni a második gólt, pedig legalább négyszer-ötször betalálhattunk volna.

Nem a miénk a legjobb csapat, nem nálunk játszanak a világ legjobb játékosai, de a sorozat eddigi meccsein csak a horvátok elleni mérkőzésen játszottunk rosszul.

Jól reagáltunk a három nappal ezelőtti vereségre, ezért jár a gratuláció a játékosoknak. Agresszívan kezdtünk, jól támadtunk le, sok labdát szereztünk, rengeteget futottak a játékosok, ellenfelünk alig tudott átjönni a térfelünkre, sajnos a befejezéseknél nem voltunk elég precízek, és ezért nem sikerült megszerezni a második gólt. Sok mindenben kell még fejlődnünk, az erőfeszítés, az akarat, a hozzáállás azonban mind dicséretet érdemelt.

Ezen a mérkőzésen láthattuk, hogy senkit sem szabad lebecsülni, Azerbajdzsánt nem könnyű legyőzni, elképzelhető, hogy hátralévő mérkőzésein is szerez még pontot. Végezetül szeretném kiemelni, hogy a gyerekek csodálatos hangulatot teremtettek a stadionban, rengeteget segítettek a csapatnak.”

(Fotó: MLSZ)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon