A magyar válogatott egy góllal kikapott Cesenában Olaszországtól, és a magyarok olasz kapitánya szerint ez egy vállalható vereség volt.

„Most is beigazolódott, hogy ha nem tudjuk szorosan követni a taktikát, akkor gondjaink adódnak, mert akkor fel kell vállalnunk az egy az egy elleni párharcokat, és az olasz élvonalból érkező játékosokkal szemben ezek nem feltétlenül dőlnek el a mi javunkra.”

Azt is elmondta, melyik csapatrészben dőlt el a meccs:

„Akkor lehet esélyünk egy erősebb ellenféllel szemben, ha mi fantasztikusan játszunk, vagy ők fognak ki rossz napot. Ma nem fogtunk ki jó napot, az olasz válogatott viszont jól futballozott.

Ez a vereség vállalható, belefér, egyébként sem várható el tőlünk, hogy nyerjünk az Európa-bajnokok ellen. Nem szabad túl nagy nyomást helyezni a srácokra, igaz lesz ez a németek elleni meccsre is. 

A mai mérkőzést látva el kell fogadnunk ezt az eredményt, még akkor is, ha ez az Olaszország nem ugyanaz volt, mint amely megnyerte az Eb-t. Szinte minden játékosuk topcsapatban játszik, és ennek ellenére is kiegyenlített második félidőt játszottunk. Lépésről lépésre kell felépítenünk a csapatot, de az olyan eredményeket, mint amit Anglia ellen elértünk, nem lehet szavatolni.”

Az Európa-bajnok olaszok ellen már nem sikerült a pontszerzés

Nem tudta megismételni az Anglia elleni bravúrt Marco Rossi együttese.

(Fotó: MLSZ)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés