Ilyet még nem láttunk: Sarri le akarta cserélni kapusát, aki nemet mondott
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kepa Arrizabalaga, a 80 milliós kapus úgy megalázta a menedzserét, hogy azt majdnem megütötte a guta. Ilyen szinten ehhez hasonló jelenet eddig elképzelhetetlen volt.

Maurizio Sarrinak egyébként sem volt túl jó hete, vélhetően hamarosan kirúgják, a lehetséges utódja már az ajtó előtt toporog, eközben még ki is zárták a Chelsea-t két átigazolási időszakból. És a legkellemetlenebb rész vasárnap estére maradt:

A Ligakupa döntőjének hosszabbításában le akarta cserélni Kepát, akit ugyanis előtte hosszasan ápoltak, a cserekapus, Willy Caballero már ott állt az oldalvonalnál, a táblát is felmutatták, azonban a spanyol határozottan nemet mondott, ő marad és kész, jól van.

Még csapattársa, David Luiz is kérlelte, hogy tartsa tiszteletben az edző döntését, azonban a spanyol nyikhaj hallani sem akart róla, hogy lemenjen.

Paul Brown on Twitter

David Luiz on what he was saying to Kepa: "I told him to respect the decision of the coach." #CHEMCI #CFC

Sarri majdnem felrobbant az idegtől, le akarta tépni magáról a melegítőt, ütött-vágott mindent, amit ért, majd elindult az öltöző felé. Végül csak visszajött. De ezek után sokáig aligha marad, nem tisztelik: vagy ő, vagy Kepa. Bár szerintünk mindkettőnek mennie kellene.

A spanyol példátlan tiszteletlensége után az a minimum, hogy hétfőn a tarcsiban kezd, és júniusig gondolkodhat azon, mit tett. Utána pedig el kellene adni. Ha a következő meccsen is ő kezd, akkor Sarrinak nincs szava, azonnal le kell lépnie, és a Chelsea vezetése is hiteltelenné válik.

A tizenegyeseknél egyébként Kepa védte ugyan Sané lövését, Agüeróé viszont a keze alatt csúszott be, nagyot hibázott, végül ki is kapott a Chelsea.

Update: a meccs után még Sarri magyarázkodott, hogy félreértés történt, úgy értette, hogy Kepának fizikai problémája van, és nem tudja vállalni a játékot a tizenegyespárbajban. „Ő aztán mondta, hogy rendben van, tudja folytatni, és igaza is volt, azonban így is elbeszélgetek majd vele.”

Nincs itt semmi látnivaló. Röhej.

Más területen is van baj náluk:

(Fotó: Twitter)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.