Ma, vagyis kedden folytatódik a Bajnokok Ligája az egyenes kieséses szakasszal. A nyolcaddöntőben a címvédő Liverpool a kőkemény Atlético Madriddal került szembe, de ennek a madridiak még kevésbé örülnek.

Az Atlético részéről Saúl Níguez vett részt a meccs előtti sajtótájékoztatón, és meglepően dicsérte a Liverpool fociját, írta meg a Guardian.

Nemcsak azért futnak, hogy fussanak, hanem közben olyan dolgokat is csinálnak, amik nem normálisak. Az egész rendezetlennek tűnik, de a mozgásuk nagyon is rendezett. Amikor az egyikük letámad, azt gondolod, »te jó ég, mit keres itt?«, de a többiek tudják, mit kell tenniük, és követik őt. Hihetetlen.

Amiatt sem nyugodt a spanyol középpályás, hogy a Liverpool minden területen komplett csapat, remek a védekezés és a támadás közti átmenetben, valamint mentálisan is erősek: sok meccset nyertek meg a vörösök a meccs végén, amelynek sok esetben vereség lehetett volna a vége.

„Ez a befektetett munkának és az áldozatkészségnek köszönhető, valamint annak, hogy nem ismer elveszett labdát a Liverpool.”

Keddi nyolcaddöntők:

  • Atlético Madrid–Liverpool
  • Borussia Dortmund–PSG

Dani Ceballos egyébként nagyon hasonlókat mondott:

(Fotó: Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.