És a szintén szerb nemzetiségű edzők mindezt hagyták.

Sztefan Scsepovics már nem a Vidi játékosa, ahogy Danko Lazovics sem. Előbbi a lengyel bajnokságba igazolt, utóbbi váratlanul szezon közben visszavonult. Scsepovics most kitálalt a lengyel sajtónak, ami után már annyira nem is váratlan az a visszavonulás, meg persze az ő eligazolása sem.

Eddig olyan hírek szivárogtak ki a Vidi öltözőjéből, hogy a szerbek remekül kijönnek egymással, szinte családias a hangulat. A csatár most kipukkasztotta ezt az idillinek tűnő lila lufit: azt állítja,

a Vidiben töltött ideje alatt egy másik szerb játékos folyamatosan provokálta és zaklatta.

„Magyarországon senkivel nem volt semmilyen problémám, de volt egy játékos, akinek viszont velem volt. Egy szerbről van szó, aki ma már nem aktív.”

»Meg foglak ütni, pokollá teszem az életed az öltözőben, megbaszom az anyádat.«

Mondta Scsepovicsnak, aki megpróbálta lenyugtatni, hogy nem kell vele így beszélnie, de a szerb játékos tovább ordítozott:

»Megverlek, nem fogod megúszni«.

„Egyik pillanatban azt mondtam neki: »No, üss már meg, kérlek!« Természetesen semmi nem történt, de ő tovább folytatta a provokációit.

Scsepovicsot az is bántotta, hogy a három szerb edző közül egyik sem állt ki mellette, semmit sem szóltak a védelmében.

A három szerb edző megengedte neki, hogy így viselkedjen. Korábban egy másik futballista élt át hasonló dolgokat eme idióta miatt. Amikor szóvá tette, hogy így csak a saját anyjával beszélhet, akkor ez az idióta megfogta és a földre lökte. Annak ellenére, hogy őt provokálták, kitették a csapatból. Tudtam, hogy ugyanez vár majd rám is. A sportigazgató felkeresett, és megmagyarázta, neki semmi kifogása nincs ellenem, de ez az edző döntése, és ő a csapat főnöke.

Nem mondta ki, kiről van szó, de mivel már visszavonult, elég valószínű, hogy az említett szerb, ahogy már céloztunk rá, Danko Lazovics. A visszavonulás lehet, hogy inkább visszavonultatás volt.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában