Kitálalt Scsepovics: egy másik szerb pokollá tette az életét a Vidiben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És a szintén szerb nemzetiségű edzők mindezt hagyták.

Sztefan Scsepovics már nem a Vidi játékosa, ahogy Danko Lazovics sem. Előbbi a lengyel bajnokságba igazolt, utóbbi váratlanul szezon közben visszavonult. Scsepovics most kitálalt a lengyel sajtónak, ami után már annyira nem is váratlan az a visszavonulás, meg persze az ő eligazolása sem.

Eddig olyan hírek szivárogtak ki a Vidi öltözőjéből, hogy a szerbek remekül kijönnek egymással, szinte családias a hangulat. A csatár most kipukkasztotta ezt az idillinek tűnő lila lufit: azt állítja,

a Vidiben töltött ideje alatt egy másik szerb játékos folyamatosan provokálta és zaklatta.

„Magyarországon senkivel nem volt semmilyen problémám, de volt egy játékos, akinek viszont velem volt. Egy szerbről van szó, aki ma már nem aktív.”

Mondta Scsepovicsnak, aki megpróbálta lenyugtatni, hogy nem kell vele így beszélnie, de a szerb játékos tovább ordítozott:

„Egyik pillanatban azt mondtam neki: »No, üss már meg, kérlek!« Természetesen semmi nem történt, de ő tovább folytatta a provokációit.

Scsepovicsot az is bántotta, hogy a három szerb edző közül egyik sem állt ki mellette, semmit sem szóltak a védelmében.

Nem mondta ki, kiről van szó, de mivel már visszavonult, elég valószínű, hogy az említett szerb, ahogy már céloztunk rá, Danko Lazovics. A visszavonulás lehet, hogy inkább visszavonultatás volt.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.