Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Florentino Pérez elnök rendkívül dühös volt az Ajax elleni kiesés után, így aztán beroncsolt az öltözőbe, hogy számon kérje a csapatot. Végül ő is kapott Ramostól.

Teljes a káosz Madridban, kezd összeomlani a dinasztia, amit Pérez elnök építgetett az elmúlt nagyjából öt évben. Persze nem most indult a folyamat, Zidane, majd C. Ronaldo távozása volt a kulcs, ám most hogy az eredmények elmaradnak, jönnek helyettük a konfliktusok.

Pérez tehát bement az öltözőbe, hogy kiossza a játékosokat a lélektelen és szégyenletes játékért. Ám ott volt a csapatkapitány is, Sergio Ramos, aki a meccsen ugyan nem játszott, mert taktikusan és okosan kisárgázta magát, ám megvédte a csapatot. Elmondta, hogy szerinte az elnök rossz tervezése miatt lett ilyen katasztrofális a szezon. (Nyilván a fent említett két úr elküldésére és a nem létező helyettesekre célzott.)

Az egész csapat előtt az elnök arcába mondta:

Ezután Pérez elviharzott tárgyalni a vezetőséggel Santiago Solari kirúgásáról és José Mourinho kinevezéséről, akiről mindenki tudja, hogy rettenetes a kapcsolata Ramosszal.

Az elnöknek és az igazgatótanácsnak egyelőre nem egyezik a véleménye, így nem született döntés. De ismerjük Pérez érdekérvényesítő erejét. A Telegraph írt is már arról, hogy „kvázi száz százalék, hogy Mourinho visszatér a Real Madridhoz”, csak az a kérdés, most azonnal vagy csak a nyáron.

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.