Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Bors munkatársa megtudta a labdarúgó-válogatott egyik tagjától, hogy Szalai Ádám már hetek óta együtt van a csinos műsorvezetőnővel, Iszak Esztivel. Több se kellett, megkérdezték a focistát.

Legalábbis azt hitték. E-mailben kértek ugyanis infókat az álompárról, Szalai pedig készségesen, de kissé ködösen válaszolt.

"Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok min­dentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkozni."

Arra is kíváncsiak voltak, az ő feltűnése miatt szakított-e a pár, vagy ő már csak később érkezett Eszti életébe.

"Ákossal nem volt soha nézeteltérésünk, de úgy gondolom, hogy egyrészt mindannyian felnőtt emberek vagyunk, és amennyiben szükséges, meg tudjuk beszélni a dolgokat – akár a szemé­lyes témákat is –, másrészről a szakítás, véleményem szerint csak a párkapcsolatban lévő két emberre tartozik, senki másra."

Az az apró, de talán mégis lényeges részlet jutott el hozzánk, hogy

A lap nem kérdezte, ő az a Szalai-e, akinek írtak üzenetet, de a válaszokat megjelentette. A másik Ádám, a nem focista meg állítja, minden szava igaz, a saját nézőpontjából. És tényleg, hiszen nyilván szívesen találkozna Eszterrel, és Ákossal sem volt nézeteltérése.

Zseniális trollkodás, imádjuk!

És még csak nem is hibáztatható félrevezetéssel, hiszen a Bors volt felületes, őt kérdezték, a magas labda pedig lecsapódott.

Itt a Bors cikke a másik Szalairól.

Egyébként ő Iszak Eszti:

Frissítés: a Bors cikkünk miatt törölte a troll nyilatkozatát az írásukból, azt ígérik, megteszik a szükséges jogi lépéseket "azzal a férfival szemben, aki úgy tévesztette meg szerkesztőségünket, hogy a válogatott játékos nevében tett nyilatkozatot elektronikus levélben és visszaélt a kiváló válogatott labdarúgó nevével". Azt nem tudjuk, súlyosító körülmény-e, hogy az a férfi folytatólagosan a kiváló labdarúgó nevét viseli.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.