Szegény Szalai Ádámról megint megállapították, hogy nem egy nagyszám, ő lehet a Hoffenheim egyik legrosszabb igazolása, de a Weder Bremen így is vinné.

Szalai közel sem mondható hatékony csatárnak, az előző idény alapján semmiképpen sem: 27 meccs, 1411 játékperc, 5 gól, 6 gólpassz, nem sok. Jelenleg már csak a csapat negyedik számú csatárnak számít Kevin Kuranyi, Kevin Volland, és Mark Uth mögött.

Szalait 2014 nyarán 6 millió euróért igazolták a Schalkétól, négyéves szerződést kapott, fizetése pedig évi 3 millió, ami így cakkumpakk 18 millió lenne, ha egyáltalán kitölti 2018-ig tartó szerződését. A Bild szerint ezzel pedig még Tim Wiesét is alul múlhatja, és ő lehetne A legrosszabb igazolás a német klubnál.

Az időközben pankrátorrá lett kapus 2012-ben ingyen érkezett a Werder Brementől, fizetése kb. 12 millió euróba volt a klubnak, cserébe két év alatt 10 alkalommal védett a Hoffenheimben.

Viszont a klub vezetői megelőznék a bajt és eladnák, a Werder Bremen sport igazgatója meg csípi Szalait és nagyon szeretne valakit a távozó Franco Di Santo pótlására. Szóval irány Bréma?

Szóval pörög az átigazolási időszak, ahogy a Bajnokok Ligája és az Európa-liga is. Nézed? Fogadsz is?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon