Második meccsét is elveszítette a tokiói olimpián a magyar kézilabda-válogatott, Elek Gábor szövetségi kapitány kritikusan és csalódottan nyilatkozott a Brazília elleni meccs után.

Az első percekben jól kezdett, később azonban esélye sem volt a magyar válogatottnak, a franciák elleni egygólos vereség után ezúttal hattal kapott ki Brazíliától:

Második meccsét is elveszítette az olimpián a női kéziválogatott

A franciák elleni egygólos vereség után Brazília ellen már esélye sem volt Elek Gábor csapatának.

Ilyen védekezéssel nem lehet meccset nyerni. Szégyellem magam, borzasztóan csalódott vagyokTizennégy gólt kaptunk átlövésből, nyolcat betörésből, így nem lehet győzni. Rendkívül sokat hibáztunk a befejezésekben, elpuffogtattuk a labdákat. Ez most nem az a harcias, tartással rendelkező csapat volt, mint a franciák ellen. Nagyon gyáva, erőtlen kézilabdát játszottunk, komoly indulatok dúlnak bennem emiatt.

Borzasztóan nehéz helyzetbe kerültünk. Kevés volt a jó egyéni teljesítmény, csak Tomori Zsuzsannát, Schatzl Nadine-t és Lukács Viktóriát tudom kiemelni. Kovacsics Anikó szellemisége pótolhatatlan, ma a pályáról is nagyon hiányzott, de nem jó irány, ha az ő kiesésére fogunk bármit is”

– nyilatkozta a vereséget követően Elek Gábor szövetségi kapitány.

A két forduló után nullapontos magyar csapat a következő körben az oroszokkal játszik.

(Fotó: MTI; via nso)

És ezt olvastad már?
Ausztrália legyőzte Tunéziát, 2010 után nyert vb-meccset
.