Mégpedig Marko Scsepovics bátyját, Sztefant.

Marko két éve játszik a Videotonban, most érkezik mellé a bátyja, a 28 éves, nyolcszoros szerb felnőtt válogatott Sztefan Scsepovics. A támadót a Getaféból igazolta a Videoton, de legutóbb Sporting Gijónban játszott kölcsönben.

(vidi.hu)

Rutinos csatárról van szó, a szerb, az olasz, a belga, az izraeli, a skót és a spanyol élvonalban összesen 141 bajnokin lépett pályára és 62 gólt szerzett, többek között játszott a Partizanban, a Sampdoriában és a Celticben is. A legeredményesebb szezonja a 2013–14-es volt, amikor a spanyol másodosztályban a Sporting Gijón színeiben 39 bajnokin 9 gólpassz mellett 23-szor talált be.

„Azért jöttem a Vidihez, hogy a legjobbamat nyújtsam, góljaimmal segítsem a csapatot és megnyerjük a bajnokságot. Nem szeretek az erősségeimről beszélni, mert azoknak a megítélése nem az én feladatom, hanem a szakembereké és persze a szurkolóké. Én egyszerűen csak igyekszem a saját határaimat feszegetve mindent beleadni, és ha ez megtörténik, az az egész csapat hasznára lesz. Sokat beszéltem a testvéremmel a klubról, a célokról, a körülményekről és minden egyébről, ez pedig rengeteget segített a döntés meghozatalában. Nehéz időszak van mögöttem, de biztos vagyok benne, hogy a Videoton FC-nél ismét azon a magas színvonalon teljesítek majd, amire tudom, hogy képes vagyok.”

Ezzel összeállt a Scsepovics-Scsepovics csatársor, amelyet Lazovics fog támogatni. Sztefan amúgy Tomás Tujvel, Huszti Szabolcs és Boban Nikolov után a télen a negyedik igazolása a fehérváriaknak.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés