Amikor egy éve bemutatták az újratervezett Fradi-kabalaállatot, nagyobb felháborodást keltett, mint a vénaszkenner. A mozgékony mutáns csirke-kacsa megjelenése maga volt a Sas-kabaré, ám ragaszkodtak hozzá. De már nem.

Nagyjából egyetlen meccsre merték beengedni a csizmás jószágot, ám annyira kiborult tőle mindenki, hogy utána erősen jegelték. Viszont lépten-nyomon hangsúlyozták, hogy marad, jó ez, Kubatov elnök személyesen állt ki mellette.

"Az új sas, ha kell, egy egész félidőt végigdekázik. Így aztán nem lesz lecserélve, így marad, ahogy most van. Remélem, hogy a drukkerek hamarosan megszeretik."

Most viszont, pár hónappal később ezt írja a fradi.hu:

az FTC két fordulós nyilvános pályázatot hirdet gyermekbarát kabalája, a Fradi-sas új jelmezének megtervezésére! Csak a szurkolók szavazatai alapján születik döntés.

A pályázat két részből tevődik össze: először a legfiatalabb szurkolók rajzolhatják meg, szerintük hogyan nézzen ki az új Fradi-sas, majd a Facebookon szavazás formájában kiválasztott legjobb pályamű alapján, annak jellegzetes vonásait, szín- és formavilágát kötelezően átemelve bármely Fradi szurkolónak lehetősége nyílik a klub kabalájának új jelmezére terveket készíteni.

Itt tudsz pályázni egy vagányabb Fradi-sassal.

Lehet, hogy hamarosan a vénaszkenner-ügy is megoldódik szép csendben?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés