A Manchester United erősíteni szeretné keretét, Thomas Müllernek meg nem éppen felhőtlen a viszonya Pep Guardiolával, a Bayern München edzőjével. Mi következik ebből?

A Bayern támadója nem tagadja, különleges kapcsolata van Louis van Gaallal, aki történetesen az MU vezetőedzője.

„Nyílt titok, hogy Louis van Gaal és a köztem lévő kapcsolat nem egy szokványos edző és játékos közötti viszony. A szerződésem azonban 2017-ig köt a Bayernhez.”

A német világbajnok karrierjét Van Gaal indította el még a Bayern München edzőjeként (2009–2011). A 25 éves támadót pedig azóta emlegetik az MU-val kapcsolatban, amióta a holland mester átvette az angol klub irányítását, vagyis tavaly nyár óta.

A Unitednél jelenleg Robin van Persie és Radamel Falcao sorsa is kérdéses, és pontosan itt jön a képbe a Bayern-csatár, aki mostanság nem ápol túl jó kapcsolatot a bajorok vezetőedzőjével, Pep Guardiolával, és akiért most 45 milliót is megadna a United.

Hát nem tudni, hogy mi lesz ebből, de az biztos, hogy az MU nem áll meg Memphis Depay szerződtetésénél, további erősítéseket tervez.

Ryan Giggs, a csapat (egyik) másodedzője és a klub legendás játékosa Van Gaallal ellentétben azt szeretné, ha inkább a fiatalok kapnának lehetőséget a csapatban, mintsem euró milliókat költsenek játékosokra.

Müller szerződése 2017-ig köti a Bayern Münchenhez, a mértékadó transfermarkt.de pedig 55 millióra taksálja a német támadót, akit amúgy a Barcelona is kinézett magának.

(Forrás: independent.co.uk)

Azt tudtad, hogy brazil csodagyereket igazolt a Chelsea?

Az megvan, hogy ezen a focistán röhög a fél világ?

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában