A Bajnokok Ligájába is bekapcsolódott az NB I, a bajnok Videoton Walesben kezdett, és nyert is. És csak remélni tudjuk, hogy ezt te nem láttad, mert sose kapod vissza ezt a másfél órát.

Idegenben jó a taccs is, mondta mindig Nyilasi Tibor, és ez vallhatja a Videoton is, mert ennél többet nemigen akart az első félidőben. A 2. percben viszont majdnem kapott egy gólt a teljesen lefagyott magyar bajnok, pedig azt lehetett sejteni, hogy a walesi bajnok oldalszabadrúgásokból és szögletekből próbál majd valahogy Gábor kapujához kerülni.

Apropó, Gábor. Az újonc kapusnak nem nagyon volt dolga, egyszer viszont megállította Casoni mester szívét, öt centivel passzolt el egy labdát a brit csatár lába mellett. Ezen kívül nem is történt semmi, a Videoton fájdalmasan gyatra teljesítményt nyújtott.

Hajdú B. szerint a frissesség hiányzott a Vidiből, ami igaz, no meg az elképzelés, a kreativitás és úgy általában a foci. A brit kiscsapat az angol ligában negyedik, ötödik vonalas lenne, szóval nagyjából a lelkesedés és a fegyelem, ami elmondható róluk. És még így is pariban voltak a hivatalosan legjobb magyar csapattal.

De azért legalább elsült Gyurcsó lába, a 77. percben 18-ról talált a jobb alsóba.

Itthon egy újabb győzelemmel kell továbbjutni, ez nem lehet kérdés, kellenek az UEFA-koefficienshez a pontok.

TNS–Videoton 0–1 (0–0)

TNS: Harrison – Spender, Rawlinson, K. Edwards, Marriott – A. Edwards, Seargeant, Finley – Quigley, A. Cieslewicz – Wilde
Videoton: Gábor P. – Szolnoki, Juhász, Vinícius, Fejes – Simon Á., Pátkai – F. Oliveira, Kovács I., Gyurcsó – Koltai
Gól: Gyurcsó 77.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés