A csereként beálló Sigér Dávid nyilatkozta ezt, de ennél persze sokkal árnyaltabb a mondandója.

A Balmazújvárostól igazolt középpályás az első nemzetközi mérkőzését játszotta a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-selejtező odavágóján. Az előző szezonban meglepően remekül focizó Sigér Dávidot a frissen igazolt fiatal ukrán, Ihnatenko szorította ki a kezdőből, de ezen nem lepődött meg a magyar játékos.

„Nem ért váratlanul, hogy kimaradtam a kezdőből. Az utolsó edzőmeccseken, illetve a gyakorlás után érezni lehetett, hogy nem kapok helyet, de számítottam rá, hogy esetleg a kispadról beállva a csapat segítségére lehetek, szerencsére ez így is történt. Nagyszerű érzés volt beszállni. Nagyon készültem rá, nagyon vártam rá, hogy részt vehessek egy ilyen mérkőzésen.”

Ennél persze izgalmasabba, amit a Ludogorecről mondott, és bizony érdemes lesz ezt szem előtt tartania a zöld-fehéreknek.

Volt, amikor birtokolták a labdát, irányították a mérkőzést, ugyanakkor mi úgy vittük végig a támadásainkat, ahogyan azt elterveztük. Meg kell néznünk még egyszer a meccset, és kielemezni, miben kell fejlődnünk a visszavágóra.

Rebrov elégedett volt, leginkább az akarással.

A tapasztalt Lanzafame viszont el is mondta a receptet a visszavágóra:

„A két csapat nagyon közel van egymáshoz, úgy kell játszanunk kint is mint itthon, és gólt kell szereznünk, szerintem csak akkor juthatunk tovább.”

(Fotó: Sas Gabor Photo)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon