Ő maga jelentette be a hivatalos Twitter-oldalán.

Brady pontosan egy éve jelentette be, hogy befejezi a karrierjét, 40 nappal később azonban meggondolta magát, visszatért egy újabb szezonra. Az utolsó idénye nem igazán sikerült jól, végül bejutott a rájátszásba a Tampa, de már az első körben kiesett.

A búcsú után ismét felmerült Brady esetleges visszavonulása, ahogy arról is pletykáltak, hogy melyik csapatban folytathatja. Most egy videóban jelentette be, hogy egyikben sem. Visszavonul.

„Jó reggelt srácok! A lényegre térek: visszavonulok. Végleg. Legutóbb elég nagy felhajtás lett belőle, ezért ma reggel úgy döntöttem, hogy csak egyszerűen felveszem ezt a videót, és elsőként veletek osztom meg a döntésemet. Tavaly már úgyis megvolt az érzelmes búcsú a közösségi médiában”

– mondta elcsukló hangon Brady, majd köszönönetet mondott mindenkinek, a rajongóknak, a családjának, csapattársainak.


A 45 éves Brady az NFL történetének legeredményesebb és legkiemelkedőbb játékosaként vonul vissza, 19 éven át játszott a New England Patriotsban, majd három szezont lehúzott a Tampa Bay Buccaneers csapatában. A Patriotsszal hatszor, a Tampával egyszer nyert bajnoki címet, a Super Bowlnak ötször volt a legértékesebb játékosa, az alapszakasznak kétszer.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés