A UFC bunyósát, Kevin Hollandot Instagramon kóstolgatta egy troll. Valószínűleg nem gondolta, hogy a leírt szavaknak súlya lesz. Ez történt, de Holland úgy leckéztetette meg a nagyszájút, hogy közben senki sem sérült meg.

Kevin Holland a UFC egyik legnagyobb dumása. A meccsek alatt folyamatosan szövegel, attól függetlenül, hogy épp nyer vagy veszít. 2020-ban jó éve volt, öt meccset nyert meg zsinórban, tavaly azonban kétszer kikapott, egy meccse pedig sérülés miatt félbe szakadt. Az amerikai versenyző főleg állóharcban erős, a földön – topszinten – már nem annyira kiemelkedő.

Ennek apropóján beszólt neki Instagramon egy fickó. Emberünk, név szerint Jayden Draper azt írta, hogy

Holland hiába feketeöves dzsúdszucus, valószínűleg pillanatok alatt lefojtaná őt. Itt nem állt le, néhány hét elteltével ismét írt, hogy ideje abbahagynia a bujkálást, és amúgy is egy punci.

Hollandnak ez már elérte az ingerküszöbét, felvette hősünkkel a kapcsolatot. Kifizette a buszjegyét és a hotelszobáját, hogy végre élőben is kiderüljön: egy profi ketrecharcos vagy egy átlagos Instagram-kommentelő a jobb földharcos.

A néhány másodpercig tartó meccsen aztán pontosan azt történt, amit előzetesen gondolhattál. Holland pillanatok alatt bemutatott egy fojtást, majd egy baráti mellre pacsival megkérte Drapert, hogy most már húzzon el. Jó fej volt, láthatóan csak példát akart mutatni, hogy a szavaknak néha következményei vannak (még a közösségi médiában is), de bántani nem akarta ellenfelét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kevin holland (@trailblaze2top) által megosztott bejegyzés

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A félpályáról rúgtak parádés gólt a Konferencia-ligában