A legnagyobb bázisú magyar focis Facebook-oldal annyira népszerű, hogy két éve könyvet írt a mennyei mókákból – azóta megduplázódott a rajongók száma, jött is a második könyv.

A TrollFoci: Ria-Ria-Hungária című mű promóvideója Hajdú B. István kommentálásával készült el, tehát nem aprózzák el az adminok. Ők még mindig imádják a magyar focit, és az azt körülvevő miliőt, az egész Facebook-oldalt poénnak szánták, de nagyon bejött. Egyszerűen csak szerették volna megosztani gondolataikat, teret adni mások sztorijainak, valamint a mémeknek, aztán odáig fajult, hogy kénytelenek voltak könyvet is írni belőle.

TrollFoci könyv: igazi magyarfoci-rajongóknak, trolloknak és nem köcsögöknek

Az új könyvük sem tér el a bevált, kitaposott ösvényről, hiszen a jól megszokott mennyei megyei történetek vannak benne, ám ebben első kézből olvashattok Eb-sztorikat az adminoktól, fény derül a TrollFoci TV kulisszatitkaira és sok más egyébre is.

A könyv KIZÁRÓLAG a webshopukon keresztül szerezhető be, korlátozott példányszámú kiadásban, a készlet erejéig. A december 31-ig leadott rendelések gazdái között az adminok értékes ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

Itt tudod megvenni: TrollFoci: Ria-Ria-Hungária; 3690 Ft

És ezt olvastad már?
Így játszd ki a rendszert, és nézz meccset melóban!