A WBC nehézsúlyú világbajnoka Twitteren szólt be a UFC nehézsúlyú bajnokának.

Néhány hete gyakorlatilag az összes megbízható forrás lehozta, hogy Tyson Fury és Anthony Joshua címegyesítő meccset fog bokszolni nyáron. Konkrét időpont egyelőre viszont még nincs, Fury meg közben megpróbál a középpontban maradni.

Twitterre kiírta, hogy Joshua legyőzése után elintézi a UFC bajnokát, Francis Ngannout is, szerinte a kameruni könnyű meló lenne számára. Erre reagált Ngannou posztolva Furyról egy fotót az angol korábbi, Otto Wallin elleni meccséről, és azt kérdezte, hogy ha Wallin ezt tette Furyval, akkor ő mire lenne képes ellene?

Ngannou néhány hete szerezte meg a UFC nehézsúlyú bajnoki címét, nem titkolt vágya, hogy később bokszkarrierbe kezd. Erre viszont valószínűleg még egy ideig várni kell, a következő ellenfele minden idők talán legjobb MMA-sa, a félnehézsúlyból nehézsúlyba fellépő Jon Jones lehet. Jones esetleges legyőzése után azonban nem elképzelhetetlen, hogy már egy bokszmeccs lesz Ngannou célja, és látva a folyamatosan növekvő népszerűségét egy Fury, akár Joshua elleni meccs is rendkívüli érdeklődést, bevételt generálna.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Ronaldót megint Messivel hergelték, furcsa, ágyéktáji mutogatással reagált

Szoboszlai Aranylabdát fog nyerni – állítja a Football Manager

További cikkeink a témában